Beeldcorrectie

Het was net te donker of je kleurinstellingen stonden net verkeerd. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, maar meestal kunnen we je materiaal wel gebruiken. Standaard corrigeren we jouw opnames op helderheid en kleur. Eventueel stabiliseren we je beelden. Natuurlijk zijn de behaalde resultaten wel afhankelijk van het door jou aangeleverde materiaal, maar het zal je verbazen wat we kunnen. We kunnen jouw video een eigen look en feel geven.

Kleurcorrectie

Als je lastige lichtomstandigheden had en je beelden zijn niet geworden wat je verwacht had, dan kunnen wij ze meestal wel corrigeren met onze kleurcorrectie tools en een ervaren oog.

Als je een unieke look en feel wilt voor je vlog, dan kan dat natuurlijk ook. We kunnen jouw video een cinematografische stijl geven.

Hieronder zie je een voorbeeld van wat kleurcorrectie voor je video kan betekenen als je plaatjes net te donker zijn geworden.
Voor correctie Na correctie
Voor correctie Na correctie

Beeldstabilisatie

Als je uit de hand draait wil de camera nog weleens net te veel bewegen. Dat is onrustig om naar te kijken en je kijker kan er zelfs zeeziek van worden. Het antwoord? Bewegingscorrectie, ook wel beeldstabilisatie genoemd. Met onze geavanceerde software kunnen we je beelden een stuk rustiger maken.

Hieronder zie je een extreem voorbeeld van de stabilisatie die we kunnen doen. Zoals je ziet is het linkerbeeld erg schokkerig, jij levert natuurlijk beter beeld aan. Hoe minder we hoeven te corrigeren, hoe beter het eindresultaat.
Stacks Image 168

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.