Stacks Image 318

Veel gestelde vragen

Het lukt niet. Kunnen jullie me helpen?
Uiteraard! Mocht er iets onduidelijk zijn of mocht iets niet werken zoals je verwacht of wil, neem dan even contact op. We zullen ons uiterste best doen om je te helpen.
Waarom heb ik een account nodig?
Je krijgt de beschikking over een stukje van onze cloud en we willen je kunnen factureren voor onze diensten. We doen dit achteraf, dat vinden we wel zo vriendelijk. Daarom hebben we enige informatie van je nodig. Wees gerust, we delen je informatie alleen met anderen als dat noodzakelijk is voor de wet of voor onze dienstverlening. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Het uploaden duurt lang, is er iets mis?
Waarschijnlijk niet. Video bestaat uit grote bestanden. De snelheid waarmee je kunt uploaden is afhankelijk van jouw internetsnelheid.

Als je bestanden al op jouw server staan stuur ons dan een downloadlink.
Stuur je bestanden of je link naar ObscureMyEmail.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je problemen ondervindt. Dan gaan we kijken wat voor jou de beste optie is om je bestanden bij ons te krijgen.
Waar moet mijn logo aan voldoen?
Wij ontvangen het liefst een vectorbestand (EPS) of een PNG van minimaal 500 x 500 pixels op een doorzichtige achtergrond.
Als je niet weet of je logo geschikt is, stuur het evengoed, dan kijken we of we er mee uit de voeten kunnen. Zo niet, dan nemen we even contact op.

Lees ook ons artikel voor meer informatie over logo's. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.
Hoe upload ik ondertiteling naar YouTube, Facebook of LinkedIn?
Het uploaden van losse ondertiteling is heel simpel. We hebben handleidingen gemaakt voor het toevoegen van ondertiteling aan video's voor YouTube, LinkedIn, en Facebook. Upload altijd losse ondertiteling, anders wordt de tekst van je video niet geïndexeerd. Als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact op.
Wie zijn jullie?
Wij zijn videomakers met jarenlange ervaring in het creëren van video content voor zakelijk gebruik en broadcast. Wij werken uitsluitend met ervaren editors die ook werkzaam zijn voor televisie. Jouw vlog is in goede handen.
Kan ik bij jullie langskomen?
Wij hebben geen kantoor om de kosten laag te houden. We werken vanuit wisselende locaties, onze medewerkers zitten verspreid door het land. Mocht je ons toch iets willen sturen via de post, neem dan even contact op.
Waarom online?
Door efficiënt te werken kunnen we jou een lage prijs bieden. Doordat je gebruik maakt van onze online tools besparen we veel tijd en kunnen we deze tijd besteden aan wat we het liefste doen: monteren!
Ik kan toch ook zelf monteren?
Natuurlijk kun je ook zelf monteren, maar onze editors hebben allemaal jarenlange ervaring in het creëren van content voor broadcast en zakelijk gebruik. Ze werken razendsnel en doelgericht. Ook weten ze hoe je een video interessant kunt maken door effectief en verzorgd gebruik van ritme, titels en muziek. Waarom zou je hier niet van profiteren?
Wat is jullie meerwaarde?
Tijd en kwaliteit.

Wij doen dit vaak en zijn snel. We nemen je dit werk graag uit handen.

Al onze medewerkers zijn ook werkzaam voor nationale televisie.
Daarnaast weten we hoe je je vlog zo online zet, dat je maximaal profijt hebt van je video voor promotiedoeleinden. Bij ons krijg je altijd een totaalpakket.
Ik kan mijn video niet afspelen. Hoe komt dat?
Voor de video's gebruiken we een zeer gangbaar bestandsformaat, wat optimaal werkt op social media. Mocht je moeite hebben met het afspelen, dan kan dat liggen aan de software die je gebruikt. Gebruik bvoorbeeld VLC player.

Wees gerust: er is niets mis met de bestanden, je kunt ze gewoon uploaden naar social media.
Stacks Image 298

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.