Zakelijk vloggen

Zakelijk vloggen is goed voor je bedrijf. Het is goed voor je positie in Google, je bedrijf krijgt een gezicht voor je klanten en het is niet duur. We geven je de drie beste redenen om zakelijk te vloggen.

1. Zakelijk vloggen verbetert je Google ranking

Stacks Image 64
Hoe kun je door zakelijk te vloggen je google ranking verbeteren? Heb je daar dan niet miljoenen kijkers voor nodig? Nee hoor. Dat werkt zo:

Door nieuwe content
Wisselende content staat bij Google hoger in de zoekresultaten dan statische content.
Door regelmatig te vloggen op YouTube en LinkedIn en de filmpjes ook op je site te zetten, creëer je nieuwe content op je website en zorg je er daarmee voor dat Google jouw dienst of product een hogere ranking geeft.

Doordat je ondertiteling wordt geïndexeerd
Voeg altijd ondertiteling toe aan je vlog. Deze ondertiteling wordt door Google en YouTube geïndexeerd. Het noemen van jouw product of dienst in je vlog zorgt er voor dat je stijgt in de zoekresultaten van mensen die op zoek zijn naar producten zoals jij aanbiedt.
Alleen toegevoegde ondertiteling wordt geïndexeerd. De ondertitels die YouTube zelf genereert, dragen dus niet bij aan je Google ranking. Vlogeye levert daarom altijd losse ondertiteling aan.
Lees ook ons artikel over de 5 redenen waarom je je YouTube video zou moeten ondertitelen.

Doordat je beschrijving wordt geïndexeerd
Een goede beschrijving bij jouw video op YouTube met de juiste keywords en een link naar jouw website helpen meer relevante traffic te genereren.

Heb ik dan geen duizenden views nodig?

Je vlogs hoeven dus niet ontelbare keren bekeken te worden om met je website een hogere positie in de zoekresultaten van Google te verkrijgen. En als je stijgt in de zoekresultaten heeft dat natuurlijk een positieve invloed op de bezoekcijfers van je site. En meer bezoekers vertaalt zich in meer omzet.
Lees ook meer over SEO voor je vlog.

2. Zakelijk vloggen is persoonlijke video marketing

Stacks Image 72
Bouw een persoonlijke band op met je klanten. Door te vloggen, leren klanten je persoonlijk kennen en wanneer ze behoefte hebben aan jouw dienst of product dan zullen ze eerder aan jou denken. Vlogs op jouw YouTube kanaal zijn een uitstekende manier om een persoonlijke band op te bouwen met je klanten.

Vlogs zijn bij uitstek geschikt om te delen op social media. Door regelmatig een nieuwe video delen via Instagram, LinkedIn en Facebook breng je jezelf op een persoonlijke manier onder de aandacht en vergroot je het bezoek aan je site.

Lees ook onze Vlog tips!

3. Zakelijk vloggen is goedkoop

Stacks Image 79
Vloggen is een goedkope manier om video content te creëeren. Door zelf te filmen hoef je geen duur videoproductiebedrijf in te schakelen voor het creëren van video content. Wij monteren je video, zodat je zonder de aanschaf van apparatuur of specialistische kennis zelf video's kunt maken voor je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat alles technisch klopt, dat je video er professioneel uit ziet en dat hij ondertiteld wordt.

Wat kost het? Dat vind je hier!

Aan de slag!

Vlogeye helpt je graag met zakelijk vloggen en een goede start van jouw eigen YouTube kanaal.
Stacks Image 104

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.