Workshop vloggen

Stacks Image 9
Mocht je zelf het wiel niet willen uitvinden, laat ons je dan helpen.

In onze 'Workshop vloggen' leer je hoe je zelf professionele video’s kan opnemen. We vertellen je welke shots je nodig hebt om een goede vlog te maken.
In de workshop krijg je les in belichting. (Film je naar de zon toe of juist er vanaf?) En leer je hoe je het geluid van je vlog het beste kunt opnemen.

We laten in de workshop vloggen voor beginners zien hoe je in een interessante vlog kunt maken. Hoe zet je je vlog zo in elkaar dat deze boeiend is en kijkers trekt? Je leert hoe je effectief gebruik maakt van muziek en hoe je ervoor zorgt dat je video altijd goed verstaanbaar is.

Verder laten we zien hoe je een YouTube kanaal aanmaakt en deze effectief beheert. YouTube is een onmisbaar instrument om je bedrijf te promoten! Daarbij is SEO de sleutel tot een succesvolle inzet van video als promotie instrument. Het aantal kijkers naar je vlog is minder belangrijk dan je denkt. Ook video’s met een beperkt publiek kunnen je helpen om jouw bedrijf hoger te krijgen in de Google ranking.

Wij trainen jouw medewerkers graag in het maken van mooie en effectieve vlogs.

We maken altijd een workshop vloggen op maat! Geschikt voor de ervaring en kennis van je medewerkers.

Neem eens contact op voor meer informatie.
Stacks Image 20

Deze website maakt gebruik van cookies
Deze noodzakelijke en statistiek-cookies helpen om de site goed te laten draaien en te verbeteren. Lees meer in onze privacy-verklaring.